Известие

Collapse
No announcement yet.

145, означенията и двигателите! Боксер или Туин Спарк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

МИР

Само да кажа че дори да е 97-ма (както знаеш Вльо) преди юни месец няма фейслифт
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      МИР

Само да кажа че дори да е 97-ма (както знаеш Вльо) преди юни месец няма фейслифт
      Бобо, мир и от мене. Само моля те недей та пишеш неща без да познаваш хората. Защо си мислиш, че не сам започнал да ги гледам 145/6 още през 1997 (не на картинка), и не съм имал такава през 1998. Не искам да спорим. Колкото на теб ти харесва Alfa Romeo и се интересуваш за нея, така е с други „туптящи сърца“. Още повече fun с твоето QV ти желая

Comment

Първоначално публикувано от Brera
        Първоначално публикувано от Bobo
        МИР

Бобо, мир и от мене. Само моля те недей та пишеш неща без да познаваш хората. Защо си мислиш, че не сам започнал да ги гледам 145/6 още през 1997 (не на картинка), и не съм имал такава през 1998. Не искам да спорим. Колкото на теб ти харесва Alfa Romeo и се интересуваш за нея, така е с други „туптящи сърца“. Още повече fun с твоето QV ти желая
        Уж мир пък продължаваш да се заяждаш ако искаш давай на лични да си мерим ... като толкова искаш !
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Не знам кви каталози гледате ама повечето данни в тях са измислени. На Браво 2.0 20в пишат почти навсякаде че е 4 цилиндъра 20 клапана . Аз лично съм виждал с Т.С мотор две 145-ци и двете си бяха със старото табло. А това е така защото Т.С започват към края на 96 а фейсливта им е средата на 97г, но само за някой страни. Имайте предвид и това че зависи за къде е произвеждана колата. А офицялно може и да го дават че освен смяна на моторите прават едновременно и феислифт, но на практика не е точно така. А и също така има със новото табло но старите брони. Поради това мисля че спора ви е малко безмислен и Бобо има право за това че има със старото табло иТ.С мотори но мисля че няма боксери след фейслифта поне външния.

Comment

Първоначално публикувано от MONI
            А някой знае ли защо на някой отзад има означения, а някои не. Какво означава да има и да няма???
            На моята 145-ца от зад пише само junior защото е такова изпълнение. Мисля, че това с обузначенията е много относително, отваряш капака и си напълно сигурен за какво иде реч.
            За junior моделите мисля, че са само twin spark, аз поне боксер до сега не съм виждал, и са от 98 на татък ако не се лъжа...
            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
            sigpic

Comment

Кефите ме. Тая тема има 2 пръста прах бе хора.

А иначе junior има само 1,4 и по-рядко 1,6 TS.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
              X